10. toukokuuta 2012

Jäädään kiinni ikuisuuteen

Mä elän toivossa, ett mulla on sit kesällä aikaa. Tällä hetkellä tuntuu ett varsinkaan syvällisempien postauksien ja sillä tavalla tärkeiden asioiden purkuun ei löydy aikaa. Tää viikko on menny taas kun siivillä, oon yrittäny epätoivosesti saada äitienpäivälahjapalapelejä valmiiks-ja todennu etten ehi saada toista millään valmiiks... Mummu kumminkin saa sunnuntaina omansa, äiti puolestaan kun tulee viikon päästä kyläileen. Tosi kiva sekin, täällä kun tosiaan on tota remppaa nyt.
Maanantaina sain lopultakin aikaseks käydä terveydenhoitajalla jutustelemassa fiiliksistä. Ihan ensimmäisenä annoin sille tulostetun version eräästä taannoisesta blogitekstistä ja pyysin lukeen. Oletettavasti masennuspisteet oli edelleen 20 tietämissä ja kumpikin koki, ett psykologi ois paras ratkasu. Eka käynti ois kesäkuun alussa, kattoo miten edetään asiassa, kun mulla kumminkin on kesäloma suht kiireistä aikaa.
Työt Provinssirockissa ja Saaristo Openissa, yks viikonlopun leiri, kaks viikon leiriä, noin viikko Oulussa kaverilla ja Summer Up pitää huolen ettei ainakaan tylsää pitäis olla. Tosin voi olla, ett kesäloman jälkeen tarvis sellasen lomalta palautumisloman, mutt se on sit sen ajan "murhe" ;)
Tänä iltana tarttis pakkailla viikonlopun tutustumisleirille tavaroita ja vähän siivoilla. Leirin päätyttyä sunnuntaina, suuntana ois perinteisesti mummola. Siellä varmaan jokunen tunti kuluu herkutellen ennen kun juna Lahden suuntaan.
Ai niin! Tossa eilen illalla sain eräältä tutulta viestiä facebookissa, hän kyseli oisko mahdollista majottua mun luo loppukuusta 2-3 yöksi. Tulee pääsykokeisiin tänne ja asiaa jonkun aikaa pyöriteltyä myönnyin muutamalla ehdolla. Me ei olla mitään maailman parhaita kavereita, todellakaan, joten niistä päivistä voi tulla suht mielenkiintoset...
Kuva on otettu kerhonohjaajien kevätristeilyllä. Siinä se Lahti on...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti